Українська правда

Селюк: Мілевського треба забирати з болота

Сергей Шемшученко — 9 грудня 2012, 14:03

Артем Мілевський є кваліфікованим футболістом, котрий ще може грати на високому рівні, якщо змінить клуб.

Про це заявив відомий агент Дмитро Селюк, котрий прокоментував інформацію про можливий трансфер форварда.

"Якщо за нього хтось дасть 5 мільйонів, то Ігор Суркіс повинен сказати: "дякую", посадити Мілевського в свій приватний літак і доправити в цю команду. Можу сказати, що на сьогодні Мілевський повинен перейти в інший клуб, тільки не в український", - почав агент.

"Він талановитий хлопець, дуже талановитий. Він, схоже, подобається дівчатам. Але його потрібно з цієї клоаки, болота забирати. Якщо це зробити, передати в нормальні руки, він ще може грати футбол. Адже в нього чисто ментальні проблеми", - вважає Селюк.

Він заявив, що якби представляв інтереси Артема, то зміг би прилаштувати в нормальний клуб.

"Мілевський не повинен зараз думати про "Челсі", "Манчестер Юнайтед" чи "Баварію". Але в нормальний клуб він може перейти і не втратити в заробітній платі. При цьому Мілевський повинен заново почати працювати над собою", - переконаний пан Дмитро.

"Взагалі, вважаю, що в "Динамо" достатньо кваліфікованих футболістів. А проблеми клубу ментальні, а не футбольні. От і все. "Динамо" стільки років було флагманом українського футболу, а зараз, на жаль, втратило ці позиції. Думаю, дніпропетровці в цьому році будуть другими", - цитує Селюка football24.ua.