Українська правда

Ярославський каже, що "Металіст" пройде "Ньюкасл", якщо клубу не завадять дії Кернеса

Сергей Шемшученко — 20 грудня 2012, 22:24

Олександр Ярославський залишився задоволеним результатами жеребкування першого раунду плей-офф Ліги Європи, де на харків'ян чекає англійський "Ньюкасл".

Про свої враження президент "Металіста" розповів офіційному сайту харківського клубу.

"Результатом жеребкування особисто я повністю задоволений. "Ньюкасл" хоч і представляє такий сильний європейський чемпіонат, як англійська Прем'єр-ліга, але "Металісту" він цілком під силу", - впевнений він.

"Команда у англійців хороша, але займає вона в своєму чемпіонаті зараз тільки 15-е місце і не сильно відірвалася від "зони вильоту". Однозначно впевнений в тому, що такого суперника ми повинні проходити і виходити в 1/8 фіналу Ліги Європи", - вірить він.

Втім, він додав, що перемозі може завадити мишача метушня, влаштована харківським мером Геннадієм Кернесом навколо передачі стадіону "Металіст" у міську власність.

"По правді кажучи, я не стежу за тим, що там вирішує міська рада, кого і про що він просить. Я більше п'яти років не вилазив з будівництва, займався реконструкцією стадіону і вкладав у неї свої власні кошти", - нагадав Ярославський.

"Якими можуть бути мої дії у відповідь на дії офіційної особи? Якщо все це не припиниться, я просто візьму і закрию фінансування футбольного клубу "Металіст". І все", - резюмував він.