Українська правда

Алмейда перейде в "Крузейро" на правах оренди?

Сергей Шемшученко — 28 грудня 2012, 08:25

Захисник "Динамо" Леандро Алмейда, на якого не розраховує Олег Блохін, в даний момент веде переговори з клубом "Крузейро".

Про це гравець розповів виданню mg.superesportes.com.br.

"Я і зараз захоплююся "Атлетіко Мінейро", клубом, в якому виріс, якому зобов'язаний професійною кар'єрою. Але я професіонал. "Крузейро" є однією з провідних команд Бразилії. І якщо у них є хороша пропозиція для мене і для "Динамо", гадаю, що угода може відбутися. Але поки про щось конкретне говорити передчасно, все на рівні розмов", - сказав він.

За відомостями бразильських журналістів, на цьому тижні Алмейда мав бесіду з президентом "Динамо". У розмові окрім іншого зачіпалася можливість оренди до кінця сезону. Захисник із захопленням сприйняв інформацію про те, що в його послугах зацікавлений "Крузейро".

"Я щасливий, адже "Крузейро" чудова команда. Я зустрівся з президентом і сказав йому, що хотів би повернутися в Бразилію. Він розуміє мою позицію і якщо надійде пропозиція, готовий відпустити в шестимісячну оренду, причому без компенсації. Я також готовий втратити в зарплаті, аби грати", - цитує захисника FootBoom.com.