Українська правда

Ковалець: "Буду працювати з "молодіжкою" до закінчення відбору ЧЄ-2015"

Сергей Шемшученко — 28 грудня 2012, 16:48

Робота у збірній команді має дещо іншу специфіку, ніж у клубах, але Сергій Ковалець уже працював з молодими виконацями.

Про це в інтерв'ю прес-службі Федерації футболу України розповів сам новий тренер молодіжної збірної України.

"Буду намагатися виправдати покладені на мене сподівання, як у плані результатів і якості гри, так і в плані підготовки футболістів для національної команди", - сказав він.

"Звичайно, у збірній трохи інша специфіка роботи. Але це футбол. Я працював у "Львові", "Оболоні", де виступали чимало молодих українських гравців. З "Оболоні" Павло Яковенко брав шістьох виконавців до молодіжної збірної", - додав наставник.

За словами Ковальця, у збірній у тренера менше часу на підготовку футболістів до турнірів, але він буде виїжджати з командою на збори, переглядати гравців у матчах чемпіонату країни.

"Також важливим завданням для мене буде налагодження контактів з клубами, у яких виступають гравці молодіжної збірної. Буду працювати зі збірною до закінчення відбірного циклу молодіжного чемпіонату Європи 2015 року. Далі - можлива пролонгація угоди", - завуважив він.

"Кубок Співдружності - це буде турнір, під час якого я лише буду знайомитися з потенційними можливостями цієї команди. Але нам важливо показати хорошу гру. Звичайно, постараємося перемогти на турнірі", - додав Ковалець.