Українська правда

Спонсорів для ФК "Одеса" все ще шукають

Сергей Шемшученко — 1 січня 2013, 18:14

Проблеми із фінансування першолігової "Одеси" вирішено лише у короткостроковій перспективі.

Про це клубній прес-службі повідомив віце-президента клубу Олег Самсонов.

"Ми як і раніше вживаємо спроби не просто зберегти клуб, а знайти для нього нових інвесторів, які допомогли б для нашого міста не просто зберегти місце в першій лізі, але і допомогти клубу вийти на новий рівень у своєму розвитку", - почав він.

"В нинішній час знайти потенційних спонсорів для команди майстрів дуже складно, але ми не втрачаємо надії і постійно працюємо в цьому напрямку", - запевнив він.

За словами Самсонова, хоча певний інтерес до клубу присутній завжди, конкретики у цьому питанні поки мало, хоча є певне коло зацікавлених осіб, які в змозі допомогти команді.

"З проведенням першого кримського збору нам допоміг ряд одеських бізнесменів, але зрозумійте правильно, що профінансувати збір і участь команди у весняній частині чемпіонату - це дві різні речі. Втім, ми вже раді тому, що команда почне підготовчий процес згідно з раніше складеного плану", - підкреслив він.

"12 числа ми виходимо з відпустки, а 16 січня відправимося в Тирасполь, де в критому манежі СК "Шериф" зіграємо товариський матч проти ФК "Тирасполь". Ще близько трьох-чотирьох ігор команда має намір провести на першому зборі в Криму", - закінчив Самсонов.