Українська правда

Денисов: Переїзд з України в Росію - безумовний крок вперед для мене

Сергей Шемшученко — 14 січня 2013, 22:35

Чемпіонат Росії з футболу, безперечно, є сильнішим за український, а коли ще й отримуєш шанс із запасного гравця стати основним, то й вагатися нема чого.

Такі основні причини свого переходу до "Локомотива" назвав прес-службі "залізничників" екс-гравець "Дніпра" Віталій Денисов.

"Не можу сказати, що я рвався виїхати з Дніпропетровська. У мене були чудові стосунки з керівництвом клубу, з уболівальниками, в команді був відмінний мікроклімат. Та й саме місто для мене майже стало рідним", - почав він.

"Але я не зміг домовитися з клубом про умови нового контракту, та й п'ять років - немаленький термін. Іноді виникала думка, що було б корисно змінити обстановку. І переїзд з України в Росію - це безумовний крок вперед для мене", - переконаний він.

За словами Денисова, в Україні в останні роки чемпіонат теж прогресує, але в Росії набагато більше сильних клубів, і конкуренція набагато вище.

"Знаю точно, що мною цікавилися два-три англійських клуби - в тому числі "Ліверпуль", а в Німеччині - "Вердер". Але це був спільний інтерес, а "Локомотив" відразу зробив мені конкретну пропозицію", - сказав він..

"Новий наставник? Я бачив Біліча на базі "Дніпра", так що особисто ми познайомимося вже в "Локомотиві". Я дуже радий, що буду тепер працювати під керівництвом такого тренера", - резюмував Денисов.