Головне

Ярославський обіцяє великий проект в українському футболі

02.01.2013 14:06 501 0
Ярославський обіцяє великий проект в українському футболі

Харківський бізнесмен, колишній власник футбольного клубу "Металіст" Олександр Ярославський запевняє, що на сьогоднішній день у нього немає проектів в українському футболі. 

Про це він сказав в коментарі УНІАН, коментуючи поширену в ЗМІ інформацію про нібито придбання ним футбольного клубу "Металург" (Запоріжжя) за 20 млн євро. 

"Я думаю, що 20 млн євро сьогодні вже жоден клуб не коштує в Україні. Тому перше, що не відповідає дійсності, – це 20 млн євро. Я би не сказав, що це правда (придбання запорізького "Металурга" - УНІАН), але у світі взагалі немає нічого неможливого, я вам так скажу", - зауважив Ярославський. 

"Ні, зараз у мене немає проектів в українському футболі", - додав він. Коментуючи інформацію про те, що керівництво запорізького "Металурга" начебто спростувало продаж клубу. 

Ярославський також сказав: "В Одесі говорять: як ви говорите, так ви і праві. Раз вони спростовують, значить вони праві". Водночас час бізнесмен підкреслив, що не збирається йти з футболу. 

"Я ж у футболі. Якщо я сюди потрапив, то потрапив назавжди. З футболу я йти не збираюся! Обов’язково будуть проекти, і проекти, скажу, не маленькі", - сказав Ярославський. 

Бізнесмен зауважив, що спортивні проекти, які він має намір реалізувати, будуть пов’язані виключно з футболом. 

"Вони (проекти – УНІАН) будуть пов’язані з футболом. Вони не будуть пов’язані, ані з баскетболом, ані з тенісом.

Єдине, що в мене є, "Олімп" - регбі, успішний клуб у Харкові. Його я буду підтримувати, тому що там мої друзі. 
А великий проект – це буде футбольний проект, в футбольній індустрії. Його можна очікувати в будь-який момент", - сказав Ярославський.

Коментарі ()