Українська правда

Лужний: Як ми можемо два рази тренуватися, якщо у нас немає харчування?

Сергей Шемшученко — 25 січня 2013, 20:18

Ситуація навколо "Таврії" продовжує залишатися критичною: підготовка до весняної частини чемпіонату фактично зірвана.

Про це та про багато інших проблем команди розповів головний тренер Олег Лужний.

"Зі зборами питання не вирішене, з трансферами не вирішене. Я ніколи не думав, що в такій команді, як "Таврія", може скластися така ситуація, до цього все було в загальному добре", - почав він.

"Розписали програму підготовки, повинні були їхати на збори в Емірати та Іспанію. Куніцин телефонує і каже, що дорого. Я згоден, давайте варіанти! 16 січня повинні були летіти до Туреччини, але ось до цих пір ніяких новин немає", - повідомив він.

"За програмою ми повинні тренуватися два рази на день, але як ми можемо два рази тренуватися, якщо у нас навіть немає харчування? Добре, одружені хлопці приїжджають на базу з тим, що дружина приготувала, а як бути неодруженим?", - обурений тренер.

За його словами, тому наставники скоротили програму до одного тренування в день, збільшивши час, бо треба ж якось готуватися і закласти основу.

"Нікого немає! Генеральний директор? Два дні я з ним спілкувався, а потім він кудись пропав. Я говорив з директором бази, так, їм гроші заборгували, поки вони терплять, але можуть ще й з бази вигнати!", - прогнозує Лужний.

"Я сподіваюся, що ситуація виправиться, що хоча б заборону на трансфери скасують. Кажуть, що до кінця тижня має з'явитися Куніцин, будемо вирішувати. Зрозумійте, ми можемо тренуватися, але не можемо не грати, перші два спаринги можна зіграти з командами першої ліги, а далі вже потрібні суперники посильніше", - підкреслив фахівець.

"Будемо працювати до останнього. А що, кинути команду? Як я можу команду кинути? Як я можу залишити хлопців і поїхати? Це виключено! По зарплаті у нас претензій немає, є, я б сказав, "напівзаборгованість" за грудень, тому претензій немає. А ось по організації, по зборах, по харчуванню питань маса", - цитує Лужного "Крымская газета".