Головне

Київський "Арсенал" хоче купити "регіонал", який любить моделей і коней

28.01.2013 09:40 790 0

Київський "Арсенал", після відмови інвесторів від фінансування клубу, збирається придбати депутат від Партії Регіонів Олександр Онищенко.

Про це пише "Сегодня".

Нинішній президент "канонірів" Вадим Рабинович відповіді на питання про Онищенко уникнув: "Я вам вже казав - коли буде остаточно відоме ім'я нового власника, я його назву. А поти я нічого не говоритиму, і не потрібно мене катувати. Хіба мало чиї прізвища називаються! Я вам однаково нічого не скажу"! - заявив він.

Проте сам Онищенко не став заперечувати, що може стати новим власником "канонірів". На питаннячи видання, чи справді він веде переговори з Рабиновичем про придбання "Арсеналу", нардеп відповів: "Ця інформація відповідає дійсності. Зараз ми вивчаємо фінансову обстановку, які там були витрати. Коли в цьому питанні може настати ясність? До кінця тижня

Свій інтерес до "Арсеналу" Онищенко поки обгрунтував так: "Це столичний клуб, що виступає в Прем'єр-лізі".

Онищенко двічі потрапляв в рейтинг "200 найбагатших людей України": у 2011 році журнал "Фокус" поставив його з $37, 7 млн на 182 місце, в 2012-му з тим же статком - на 179-те.

Нардеп - багаторічний президент федерації кінного спорту України і учасник Олімпійських ігор. У Лондоні-2012. Окрім того в його власності модельно агентство KARIN Models і він власник конкурсу красоти "Міс Україна".

Коментарі ()