Головне

Рабінович: Від нас пішли спонсори, граємо для себе - я готовий передати "Арсенал"

08.01.2013 18:56 603 0

Криза у київському "Арсеналі" справді існує і команда може дуже швидко змінити господаря - або загинути.

Це визнав теперішній президент "канонірів" Вадим Рабинович, котрий докладно розповів про ситуацію в клубі.

"Клуб не впорався з головним завданням - залучення вболівальників. Ми граємо, на жаль, самі для себе. Коли я сиджу на трибуні і бачу практично на кожному матчі 300-400 уболівальників, розумію, що цей футбол для мене одного", - почав він.

"Друге - загальна економічна ситуація, вона дуже складна. Ми втратили двох своїх найбільших фінансових спонсорів. Клуб з дуже витратним механізмам не відповідає по грі своїм витратам. В цілому команда не виконала покладених на неї завдань. Щоб ви правильно розуміли: у нас зарплата гравців по 30 і по 40, і навіть по 50 тисяч євро на місяць", - продовжив він.

За словами Рабіновича, так тривати не може, тому зараз є три шляхи вирішення цього питання.

"Перший - ми запропонуємо гравцям переглянути існуючі зобов'язання, виконувати ті фінансові умови, які виконувалися за наявності інвесторів, ми сьогодні не можемо. Відпустимо близько п'яти дорогих гравців як вільних агентів, і тоді ми можемо зберегти якимось чином клуб. Якщо на все це гравці не погоджуються, тоді я думаю, це буде глухий кут", - прогнозує голова "канонірів".

"Другий - вся наша адміністративна і менеджерська команда не впоралася зі своїми обов'язками, і якщо є інша, яка в змозі вирішити проблемні питання клубу, будь ласка, я готовий до 20 числа будь-якій людині, будь-якій структурі передати футбольний клуб "Арсенал", - запевнив пан Вадим.

"Третій варіант, знову ж, теж до 20 січня - поява партнерів у першу чергу в особі представників міста. Якщо Київ і його влади зацікавлені в масовому розвитку футболу, будь ласка, я готовий і їх вислухати. Якщо всього цього не буде, "Арсенал" припинить своє існування... 20 січня - це для нас "дедлайн", в який ми повинні прийняти рішення", - цитує Рабіновича mignews.com.ua.

Коментарі ()