Українська правда

Бальчос: "У "договірняку" нікого не звинувачуємо - проводиться розслідування"

Сергей Шемшученко — 5 лютого 2013, 16:18

ПФЛ проводить розслідування стосовно інформації про "договірня" між "Сталлю" та "Оболоню".

Про це розповів президент ПФЛ Мілетій Бальчос.

"Інформація про те, що поєдинок носив договірний характер, з'явилася ще в кінці листопада минулого року на сайті одного всеукраїнського видання, а також на форумі уболівальників, в коментарях під звітом", - зізнався Мілетій Володимирович.

"У принципі, ми могли і не реагувати на відомості, отримані з коментарів - там можна що завгодно написати, але, все ж, зібравши засідання Центральної Ради, було прийнято рішення розпочати внутрішнє розслідування", - зазначив він.

За словами Бальчоса, такі правила - у ПФЛ повинні реагувати на подібні заяви в ЗМІ, і розбиратися в такого роду ситуаціях

"Відзначу, що деякі ЗМІ нагнітають обстановку навколо дій Ліги щодо цього випадку: мовляв ПФЛ звинувачує клуби в договірному матчі. По-перше, ми не маємо права когось звинувачувати. Це справа судових інстанцій", - зазначив він.

"Для того щоб звинуватити, потрібні факти та доказова база. Ми просто здійснюємо збір матеріалів. По-друге, в у разі підтвердження фактів та отримання доказової бази, ми вже будемо пересилати документи справи в ФФУ та відповідні органи, в компетенції яких знаходиться розслідування подібних ситуацій", - цитує Бальчоса FootBoom.com.