Українська правда

Юрген Клопп: У майбутньому матчі Ліги чемпіонів проти "Шахтаря" нам треба грати краще

Сергей Шемшученко — 10 лютого 2013, 10:32

Головний тренер найближчого суперника "Шахтаря" в Лізі чемпіонів дортмундської "Боруссії" Юрген Клопп прокоментував поразку своїх підопічних в матчі 21-го туру Бундесліги.

Наставник німецької команди вважає що, незважаючи на причини, його команда провела провальний матч.

"На початку гри наш суперник грав краще, але рахунок на табло вдалося відкрити саме нам. Пізніше вони зрівняли рахунок через сумбур, який виникв в нашій штрафній, а ще пізніше Сон Хен Мина забив нам прекрасний гол.

Ми догравали матч в меншості, оскільки залишилися без Левандовски. Його підштовхнули, він пішов на м'яч і зіткнувся з суперником.

Ми догравали матч в меншості, оскільки залишилися без Левандовськи. Його підштовхнули, він пішов на м'яч і зіткнувся з суперником. У своєму житті ще жодного разу не бачив помилки гірше, ніж ця.

Після перерви ми віддавали усі сили на полі, але у результаті нічого не вийшло. Цього дня все було проти нас. Ми заслужено програли в цьому матчі поразку. У майбутньому матчі Ліги чемпіонів проти "Шахтаря" нам треба грати краще", - цитує тренера hotsport.ua з посиланням на офіційний сайт "Боруссії".