Українська правда

Ахметов: Переговори з Ісмаїлі ведуться

Сергей Шемшученко — 12 лютого 2013, 18:47

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов підтвердив інформацію про можливий перехід лівого захисника "Браги" Ісмаїлі.

Про свої враження та очікування від потенційного трансферу розповів сам власник чемпіонів України.

"Коли про це говорять, напевно це більше правда, ніж неправда. Ось так можу сказати. Тут необхідно говорити ширше. Цей гравець дуже сильний, ми їм цікавимося", - визнав він.

"Думаю, ви знаєте, що Разван Рац і В'ячеслав Шевчук вже не молоді. Але це дуже сильні, досвідчені гравці, які дуже багато зробили для "Шахтаря". І я слово "зроблять" не виключаю", - додав він.

Далі Ахметов нагадав, що у Раца закінчується контракт через три місяці.

"Я хочу, щоб він за цей час, починаючи з завтрашньої гри, разом з Шевчуком створили таку проблему, щоб ми новачка, якого підпишемо, віддали в оренду. Зробили це своєю грою", - закликав він.

"Якщо вони будуть виступати погано, то і "Шахтар" не продовжить контракт, і інший клуб хороший контракт не запропонує. Вони повинні своєю грою показати, що ми повинні за них боротися, коли їм пропонують "Фенербахче", "Марсель" та інші клуби контракти", - вважає він.

Ахметов додав, що дуже хоті бив, щоб так і було, що "Шахтар" купить молодого, але довірятиме досвідченим гравцям.

"Але продовження контракту не в моїх руках, а в руках футболістів. Так, переговори з Ісмаїлі ведуться, ми хочемо його підписати. Втім, двері перед Рацем і Шевчуком ми не закриваємо", - цитує його Террикон.