Головне

Ліга Європи. "Динамо" - "Бордо" 1:1. Французи відстояли на нічию

14.02.2013 19:00 1290 0
Ліга Європи. "Динамо" - "Бордо" 1:1. Французи відстояли на нічию

Київське "Динамо" з нічиєї розпочало новий футбольний рік у Лізі Європи. У поєдинку з "Бордо" команда Блохіна відкрила першою рахунок, вела гру протягом всього матчу, але дотиснути суперника так і не змогла.

Кияни з перших хвилин матчу почали грати першим номером. "Бордо", який і в чемпіонаті Франції вважається командою, яка більше обороняється, ніж атакує впевнено робив свою роботу до двадцятої хвилини, коли в штрафному захисники загубили Аруну, який і відкрив рахунок.

Проте, "Динамо" не вистачило концентрації для того, щоб більше ніж дві хвилини бути попереду. З дальнім потужним ударом Обраньяка Коваль не справився і гості відновили паритет. От тут то і почалося саме цікаве.

"Динамо" ще більше підняло темп і не знижувало його майже до завершення гри. "Бордо" затиснувся біля своїх воріт, зрідка переходив центр поля, але цього, і трохи удачі не вистачило киянам для того, щоб забезпечити собі комфортний результат у виїздному матчі.

Хоча насправді, "Динамо" мало сьогодні перемагати в один-два м'ячі. Однак, як показала ця гра, Блохін добре попрацював над фізикою, однак проблеми з реалізацією у команді залишилися все ті ж. Гусєв не реалізував пенальті, Аруна перевірив на міцність каркас воріт, а Безус і Мехмеді не реалізували майже стовідсоткові моменти.

Загалом же, "Динамо" показало непоганий футбол, який після тривалої паузи можна занести команді лише в актив. У Олега Блохіна є ще час для того, щоб провести роботу над помилками і у матчі-відповіді забити більше, ніж це вдалося зробити сьогодні. Бо на виїзді киянам треба перемагати, а суперник буде точно грати більш агресивно.

Коментарі ()