Українська правда

Фобер: Планували грати на перемогу, але "Динамо" - хороша команда

Сергей Шемшученко — 15 лютого 2013, 01:20

Київське "Динамо" до певної міри змусило "Бордо" бути задоволеними тим, що не реалізувало свої шанси.

Про це після гри заявив захисник французів Жюльєн Фобер, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Чи задоволені ми результатом? Так, у нас попереду ще домашній матч, ми забили на виїзді - хороший підсумок", - почав він.

"План на гру? Звичайно, ми грали на перемогу. Намагалися грати на контратаках, чекати свого моменту. Але м'яч у нас не затримувався, півзахист "Динамо" грала добре", - визнав він.

"Атаки йшли обома флангами знову і знову і знову. "Динамо" - хороша команда, навіть у цей час року вони були добре готові фізично", - оцінив суперника екс-гравець мадридського "Реалу".

За словами Фобера, футболісти "Бордо" переглядали ігри "Динамо" і в цілому були готові до суперника, але той все одно грав добре.

"У другій грі ми будемо діяти більш впевнено, володіти м'ячем. Чи будемо грати першим номером - запитайте у тренера", - віджартувався Фобер.

"Для нас однаково важливі і чемпіонат, і Ліга Європи. Чому нам так складно забити - ми граємо разом, один за іншого. Сьоме місце в чемпіонаті? Ми змагаємося, але іноді у тебе просто не виходить забити. Ми можемо грати краще", - запевнив захисник.