Українська правда

Новачок "Карпат" Марселіньо вірить у вихід клубу до Ліги Європи

Сергей Шемшученко — 16 лютого 2013, 13:23

Марселіньо, який став другим новачком "зелено-білих" у 2013 році, вважає, що "Карпати" все ще можуть пробитися у єврокуки.

Офіційний сайт клубу розпитав новачка про його ставлення до переходу, футбольні звички та плани на майбутнє.

"Я починав грати в "Корінтіансі", а нещодавно перейшов в "Греміо Баруері". Зараз я в "Карпатах", від чого дуже задоволений. Маю намір здивувати не лише уболівальників "Карпат", але й усю Україну. Усе, що для цього треба, в мене є", - сказав він.

"Я знаю, що не буде просто. Україна справді відрізняється від моєї рідної країни, крім того тут значно холодніше. Але я вірю, що все буде добре і зможу подолати ці проблеми. Сподіваюся, що ці фактори не вплинуть на мою гру", - підкреслив він.

Марселіньо сказав, що перед підписанням угоди переговорив зі своїми друзями – Дентіньо та Вілліаном, з якими разом грав в "Корінтіансі".

"Правда, обоє покинули Україну – один поїхав в Туреччину, інший в Росію. Але вони встигли сказати, що адаптація все ж необхідна. Якщо мені вдасться до всього звикнути, то я зможу показати хороший футбол", - вірить він.

"Я завжди в Бразилії грав на фланзі, більше на лівому. Хоча це не проблема, можу і на правому. Звичайно, бракує знання мови. Поки що я знаю лише кілька слів, але як тільки приїду до Львова, то разом з перекладачем працюватиму над тим, щоб засвоїти українську", - обіцяє він.

"Я думаю, що це допоможе мені краще взаємодіяти з партнерами, адже у нас, незважаючи на поки що низьке місце в турнірній таблиці, є перспективи піднятися вище. До Ліги Європи, на мою думку, все ж можна потрапити, якщо кожен з нас прикладе всіх зусиль для цього", - закінчив Марселіньо.