Українська правда

Тренер "Одеси" Пархоменко: Ми не можемо платити гроші гравцям

Сергей Шемшученко — 16 лютого 2013, 14:32

Першолігова "Одеса" наразі зовсім не має грошей для оплати праці футболістів, за команду гратимуть ті, хто хоче засвітитися.

Про це "Українському футболу" заявив головний тренер чорноморців Андрій Пархоменко.

"Ситуація із фінансуванням, на жаль, не змінилася: жодних позитивних зрушень. Але гроші за участь у весняній частині вже заплачено, отже, "Одеса" гратиме в чемпіонаті, й доки в нас є шанс знайти спонсорів - ми будемо це робити", - почав він.

"Щодо футболістів, то всі знають, у якій ситуації перебуває клуб. Я сказав, що працюватимемо з тими, хто хоче грати, вчитися та рости як футболіст. Мовиться про молодь та тих, хто виявив бажання залишитися в Південній Пальмірі", - перерахував він.

Пархоменко повідомив, що хоч фінансування пов­­ністю відсутнє, зарплатні немає, але субординації гравці мають дотримуватися.

"За кілька років од нас у серйозні команди пішли три десятки гравців, отже, в "Одесі" можна набратися досвіду та "засвітитися". Хлопці з другої команди дуже непогані та перспективні, але вони заслабкі наразі для першої ліги. Утім, нам залишається лише працювати з ними та битися з суперниками", - каже він.

"Це чудовий шанс для футболістів заграти на високому рівні. Хто ще може його дати в першій лізі - навіть не скажу. Є кілька ветеранів, які також нам допомагають. Приємно, що вони залишилися в клубі й спробують допомогти, щоби не вилетіти до другої ліги", - закінчив тренер.