Головне

Ліга Європи. "Бордо" - "Динамо" 1:0. Недореалізація

22.02.2013 00:23 1116 0
Ліга Європи. "Бордо" - "Динамо" 1:0. Недореалізація

Київське "Динамо" стало останнім з учасників українського клубу-невдах 1/16-ї фіналу Ліги Європи. Беззуба атака і нульова реалізація автоматично відправили киян до компанії "Металіста" і "Дніпра", які тепер всі разом можуть повністю зосередити свої сили на вирішенні основного для них питання: А хто ж в Україні найсильніший після "Шахтаря"?

Бо у Лізі Європи динамівцям робити нічого. Кияни, незважаючи на те, що повністю переграли "Бордо" в матчі-відповіді, цього разу навіть не спромоглися забити одного м'яча, як це зробили на "Олімпійському". А саме його команді Блохіна не вистачало, щоб перевести гру в овертайм... Але годі мріяти.

Реальність така, що "Динамо" більше працювало з м'ячем, завдало майже втричі більше ударів у площину воріт, однак не забило. А суперник забив. І йому цього повною мірою вистачило для того, щоб продовжити свій виступ у наступному раунді змагання.

Але "повернемось до наших баранів". Мехмеді і Безус, якій вийшли зі старту як і у першій грі в Києві, після свистка арбітра про початок гри розчинилися на полі. Ярмоленко лише одного разу зумів влучити у ствір. Ідейе вийшов на заміну, але, схоже, ще не відійшов від святкування перемоги на КАН. Кранчар і Аруна були активні, але не більше - от і вся атака сьогоднішнього "Динамо".

М'яч у власні ворота кияни як завжди пропустили після стандарту. У Коваля сьогодні роботи майже не було, але в цьому моменті він врятувати свою команду не міг, так як Діабате розстрілював його буквально з трьох метрів. Захист, в принципі, відіграв на "3 +", Тайво з Відою намагалися бути корисними в атаці, але і це не допомогло команді. Тому на цьому черговий безславний похід "Динамо" за європейським трофеєм можна вважати завершеним.

Коментарі ()