Українська правда

Скаут "Динамо" Станоєвіч: Вукоєвіч хоче відіграти у Києві до 2015 року

Сергей Шемшученко — 28 лютого 2013, 11:14

29-річний півзахисник "Динамо" Огнєн Вукоєвіч, перейшовши у "Спартак" на правах оренди до кінця сезону, все ще може продовжити виступи у "Динамо".

Про це "Спорт-Экспрессу в Украине" розповів селекціонер "Динамо" по балканському регіону та один футболіста Берислав Станоєвіч.

"Так вийшло, що Огнен, який майже постійно виходив у стартовому складі з моменту появи в Києві, останнім часом перестав в нього потрапляти. У "Динамо" зараз велика конкуренція в опорній зоні. Огнен, якому в цьому році виповниться 30 років, хоче грати постійно і готовий довести свою спроможність де завгодно", - почав він.

"Розбіжності з наставником - чутки, Огнен добре поспілкувався з Олегом Володимировичем, і той побажав йому удачі. Повірте, у них склалися чудові стосунки, і в даному випадку немає ніякої іншої підоснови окрім бажання Вукоєвича постійно бути на очах. Думаю, і Блохін за ним буде пильно стежити", - вірить він.

За словами Станоєвіча, контракт Вукоєвіча чинний до 2015 року і Огнен горить бажанням відіграти в Києві як мінімум до цього терміну.

Нехай в Україні знають, що зараз Огнен сильно переживає з приводу тимчасового розставання з Києвом, який він дуже полюбив - як і "Динамо", футболкою якого пишається. Ось вам в порядку ілюстрації всього один факт: наскільки я знаю, з київською квартирою він розлучатися не збирається.

"Спартак" ще півроку тому виходив на "Динамо" з приводу Вукоєвича, що, до речі, стимулювало продовження київського контракту гравця до 2015 року", - розповів скаут.

"Перехід у "Спартак" та порівняння із Ващуком? Тут не зовсім той випадок. По-перше, Ващук - киянин, вихованець "Динамо", а Огнен - ​​хорват. По-друге, вболівальники повинні зрозуміти: людина хоче грати і довести свою спроможність. В тому числі і "Динамо", куди мріє повернутися". - закінчив Станоєвіч.