Українська правда

Вукоєвіч: Не хотів отримувати гроші, сидячи на лавці в "Динамо"

Сергей Шемшученко — 28 лютого 2013, 11:55

Огнєн Вукоєвіч, котрий вчора на правах оренди перебрався з київського "Динамо" у московський "Спартак", мав вагомі причини цього переходу.

Про це хорватський півзахисник розповів в інтерв'ю клубному телебаченню "Динамо".

"Протягом своєї кар'єри в "Динамо" я постійно був основним гравцем, тому мені було важко сидіти на лавці, коли я перестав потрапляти до стартового складу. Я ні на кого зла не тримаю. У кожного тренера є свої погляди, своя тактика. Я професійний футболіст, у якого є спортивні амбіції. Саме тому я прийняв рішення піти, щоб не сидіти на лавці, отримуючи гроші лише за те, що тренуюсь з командою. Я прагну грати у футбол", - почав він.

"Я провів тут прекрасні роки, але потрібно рухатися вперед. В клубі мені побажали успіхів. Я завжди говорив, що хочу грати за збірну Хорватії, яка зараз бореться за вихід на чемпіонат світу-2014. Я теж побажав всім в "Динамо" удачі. Перед командою стоять важливі завдання: потрібно завоювати друге місце в чемпіонаті, яке дає право грати в кваліфікації Ліги чемпіонів в наступному сезоні. Бажаю "Динамо" швидко забути поразку від "Бордо" і завоювати друге місце в лізі", - зазначив він.

"Я вважаю, що на мій перехід в "Спартак" слід дивитися по-людськи, тому що я, граючи за київське "Динамо", віддавався в кожному поєдинку на 200 відсотків, зіграв дуже багато матчів. "Динамо" і "Спартак" - великі клуби, великі команди. Знаю, що в минулому протистояння цих команд було справжнім дербі. Зараз "Динамо" бореться з "Шахтарем". Я думаю, що нормальні вболівальники не стануть ображатися на мене за цей перехід. Я вже наголошував, що якби мене цікавили лише гроші, я б просто сидів і відпочивав на лавці в "Динамо", - цитує Вукоєвіча fc-dinamo.kiev.ua.