Українська правда

Прем'єр-ліга. "Таврія" - "Карпати" 0:2. Львів'яни перемагають в Сімферополі

Сергей Шемшученко — 3 березня 2013, 15:31

Львівські "Карпати" на виїзді обіграли "Таврію". Команда Ніколая Костова показала більш якісну гру, забила два м'ячі до перерви, і цього вистачило для загального успіху. Тепер у активі львів'ян двадцять два очки, і якщо "Ворскла" і "Кривбас" свої поєдинки сьогодні програють, то леви залишаться на одинадцятій сходинці.

Що стосується "Таврії", то заборона на трансфери, лише один проведений закордонний збір і травми провідних виконавців сказали своє слово. Команда виглядала хаотично як в обороні, так і в атаці. Якби суперник використалв усі свої створені моменти, то підсумковий рахунок зустрічі міг би бути 0:4, або ж і 0:5.

Одним словом, проблем у "Таврії" вистачає, і навіть відставка Олега Лужного, якої вимагали вболівальники сімферопольского клубу після завершення гри, навряд чи допоможе. Гравці старалися, билися, але цього виявилося замало. З таким станом справ, про Лігу Європи, потрапляння в яку ставилось як завдання перед клубом, можна сміливо забути до кращих часів.

Гра "Карпат", навпаки, залишила позитивні враження. Костов плідно попрацював з командою на зборах, що було дуже помітно на фоні сьогоднішнього суперника. Реалізація у левів все ж трохи шкутильгає, але це справа наживна. По першій грі другого кола ще зарано робити якісь висновки, але якщо "Карпати" будуть продовжувати демонструвати такий футбол, то ні про зону вильоту їм можна буде забути.