Українська правда

Шарпар не знає, чи дозволять йому вийти на поле проти "Металіста"

Сергей Шемшученко — 9 березня 2013, 15:05

Один з численних новачків "Арсенала" В’ячеслав Шарпар напередодні зустрічі з добре знайомим "Металістом" вірить у вдалі виступи команди.

Про це сказав сам півзахисник, котрий погодився поспілкуватись з прес-службою ПЛ перед матчем 20-го туру та розповісти про свій перехід.

"Все вирішилось надто швидко. На зборах я також з командою не перебував. Однак в останній день трансферного періоду до нас звернувся спортивний директор "Металіста" Євген Красніков з такою пропозицією". - почав він.

"Справа у тому, що з нинішнього сезону діє жорстке правило щодо футболістів, які потрапляють до заявки "А". Судячи з усього, я та мої партнери, Романчук і Обрадовіч, з огляду на це правило могли не потрапити до тих 21-го чи 22-х футболістів у Харкові", - зазначив він.

За словами Шарпара, звичайно, залишитись на півроку без ігрової практики нікому не хочеться та й не було часу на роздуми.

"Які умови угоди? Все дуже просто: оренда до завершення поточного Чемпіонату України. Далі буде видно", - розповів він.

"Чи зможу зіграти зі ще однією своєю командою? Це складне питання. Про нього домовлялись представники клубів. Швидше за все, залишимось поза грою, однак стверджувати на 100 відсотків це не можу", - відповів він.

"Бакалов сказав, що розраховує на мене. Про позицію на полі не уточнювали, оскільки мені все одно де грати − просто хочу приносити команді користь", - підсумував Шарпар.