Українська правда

Онищенко: Придбав "Арсенал", бо про це попросив Попов

Сергей Шемшученко — 11 березня 2013, 14:53

Відомий нардеп-регіонал Олександр Онищенко після придбання київського "Арсеналу" навіть вирішив завершити кар'єру у кінному спорті - настільки непростим є керівництво клубом та політичне життя.

Про це він сказав, спілкуючись з Катею Осадчою для програми "Світське життя", повідомляє офіційний сайт ТСН.

"Арсенал" просто знаходився у важкому стані. Тобто знаходився на межі закриття, а гравці мали розійтися. І до мене звернувся голова Київдержадміністрації Олександр Попов з проханням допомогти цьому клубу", - сказав Онищенко.

"Не можна було їх залишати самих, а треба було підтримати у важку хвилину", - вважає він.

Крім того, він погодився, що як правило, для українських олігархів футбольні клуби – це забавка, адже це не приносить гроші, а весь час потребує постійного інвестування:

"Скільки на це треба грошей – не рахував, але знаю, що команда Прем'єр-ліги зазвичай обходиться приблизно у 8-10 мільйонів доларів. Все інше – імпровізація", - додав Онищенко.

Окрім того, депутат зізнався, що у зв'язку з роботою у Раді йому доведеться невдовзі зав'язати з кінним спортом, але "захоплюватись чимось треба": "Буду по суботам та неділям грати у футбол. Без спорту жити ж не можна. Буду переключатися на щось інше", - резюмував депутат.