Головне

Прем'єр-ліга. "Металург" - "Карпати" 1:1. Четверте очко для Запоріжжя

15.03.2013 17:48 975 0
Прем'єр-ліга. "Металург" - "Карпати" 1:1. Четверте очко для Запоріжжя

Запорізький "Металург" набрав четверте очко у Прем'єр-лізі-2012/13, проте знову залишив поле без перемоги. "Червоно-чорні" у домашньому поєдинку проти "Карпат" зуміли відстояти нічию, незважаючи на те, що по ходу зустрічі їм довелося відіграватися.

Це був чи не останній шанс для "Металурга" зачепитися за місце у найсильнішому дивізіоні у нинішньому сезоні. Теоретично підопічні Сергія Зайцева зберігають таку можливість. Однак відставання у 16 очок від рятівного 14-го місця за дев'ять турів до завершення чемпіонату залишає мізерні сподівання. Тим більше, що їм ще потрібно зіграти з "Шахтарем" і "Динамо". Фактично, якщо запорожці не виграють всі матчі, що залишилися, то дорога їм у Першу лігу.

Щодо самого поєдинку, то він супроводжувався приливним дощем. Саме тому, можливо, і команди відіграли нікчемний другий тайм. У першому ж "Карпати" досить швидко вийшли вперед. Провалом у центрі захисту скористався Кополовець. Не допоміг у цьому епізоді і новий воротар "металургів" Лібор Грдличка. А от в інших епізодах він показав свою майстерність, витягнувши у першій половині вистріл Даушвілі, а у другій у компенсований час відбивши з кількох метрів удар Ксьонза.

"Металург" відігрався у другій половині першого тайму. Матеус головою завершив навіс з кутового Жуніора. Увесь запорізький клуб радів дуже сильно, адже це був лише шостий гол у сезоні, і перший, починаючи з 1 грудня минулого року.

Другий тайм? Відірви і викинь, як то кажуть у народі. Там було лише два моменти. Мисак потягнув удар головою Пісоцького, а момент Ксьонза ми вже згадували. Усе інше хочеться забути. Помилка на помилці. "Карпати" активізувалися тільки у компенсований час, але дотиснути господарів не вдалося.

Під кінець зустрічі навіть виникла думка, що такому результату порадіють обидві команди. І якщо з "Металургом" усе ясно, то чому так догравали матч "Карпати", залишається загадкою, адже перед командою конкретно поставили завдання потрапити у єврокубки. Сподівання на Кубок України? Так там "Шахтар" у суперниках, до того ще й на "Донбас Арені" зустріч відбудеться. Тому гра львів'ян залишила дуже багато питань...

Коментарі ()