Головне

Прем’єр-ліга. "Дніпро" - "Кривбас" 1:2. Кінець домашніх серій "Дніпра"

17.03.2013 19:10 879 0
Прем’єр-ліга. "Дніпро" - "Кривбас" 1:2. Кінець домашніх серій "Дніпра"

Словами про ледь не родинні відносини двох кращих клубів Дніпропетровської області вже давно нікого не здивуєш, так само як і тим, що навіть попри це в особистих зустрічах "Кривбасу" та "Дніпра" ніхто нікому очок просто так не дарує. От і цього разу криворіжці, у стартовому складі яких на поле сьогодні вийшли 9 колишніх дніпрян, не робили жодних поблажок "старшому братові".

Хоча перший тайм пройшов саме під диктовку господарів. "Дніпро", як і годиться фаворитові, володів ініціативою і методично розхитував оборону "Кривбасу", що, зрештою, йому і вдалося. Простріл з флангу призвів до непорозуміння між воротарем та захисником гостей, а м’яч відскочив прямо на ногу Канкаві, який розстріляв порожні ворота.

Що ще кидалося в око у першій половині, то це те, що Євген Арановський втримати гру у спокійному руслі не зумів. Гра набула досить грубого характеру, і ще до перерви кілька необов’язкових жовтих карток побачили перед собою гравці обох команд. І вже в другому таймі ця ситуація логічно вилилася в те, що в повному складі дограти суперникам не судилося.

Але ще до вилучення "Кривбасові" вдалося зрівняти рахунок. Перша ж атака гостей по перерві завершилася голом Антонова, який щойно вийшов на заміну – привіт від ще одного екс-дніпрянина. І саме тут, коли "Дніпро" кинувся відновлювати перевагу, й сталася друга жовта для Зозулі – Арановський не повірив у падіння Романа в карному майданчику гостей.

Навіть у меншості "Дніпро" був близьким до того, аби знову вийти вперед, але м’яч після удару Федецького влучив у стійку. І після цього господарі не припиняли шукати щастя біля воріт Боровика, але за це й були покарані "Кривбасом". Гості провели вдалу контратаку, Антонов цього разу відзначився результативним пасом, а завершив комбінацію Дедечко.

19 листопада 2011 року "Дніпро" востаннє програвав на полі "Дніпро-Арени". З того часу жодному з суперників у будь-якому турнірі не вдавалося залишити Дніпропетровськ у ролі переможця. В травні минулого року почалася ще більш переконлива серія – починаючи з останнього туру минулої першості команда Рамоса вигравала усі домашні матчі чемпіонату України. І от сьогодні Олег Таран і його підопічні поставили крапку в обох цих серіях. А чи пам’ятаєте ви, хто був тим самим останнім гостем-переможцем? Юрій Максимов і його "Кривбас". От вам і "однокласники"…

Коментарі ()