Українська правда

Мехмеді: Блохін розробив спеціальну тактику для ігор на "Олімпійському"

Сергей Шемшученко — 16 березня 2013, 16:35

Напередодні поєдинку з "Ворсклою" гравці київського "Динамо", зокрема Адмір Мехмеді, впевнені в успіху.

"Наша команда вже звикла, що на НСК "Олімпійський" суперники грають проти нас від оборони. Головний тренер розробив для нас спеціальну тактику, і всі гравці її знають, але, природно, секретів у пресі видавати не будемо". - сказав швейцарець.

"Після перемоги атмосфера завжди хороша. Але потрібно не зупинятися на досягнутому і продовжувати в тому ж дусі, бо попереду нас чекають дуже непрості ігри, в яких ми повинні набирати максимум очок, щоб посісти друге місце в чемпіонаті", - вважає він.

"Думаю, "Ворскла" буде боротися до останнього, щоб уникнути вильоту. Боротьба за виживання надає їм додаткової мотивації, тому вони будуть битися в недільній грі проти нас. Але особисто я вважаю, що "Ворскла" не вилетить. Думаю, Прем'єр-лігу таки покинуть "Говерла" та запорізький "Металург", - додав Адмір.

"Думаю, у полтавців є ким замінити Селіна і Безуса. Все одно грати проти них буде складно. Повторюся, вони будуть битися, битися до останнього в грі з "Динамо". До того ж, у цій команді всі гравці достатньо кваліфіковані. Хто виявиться переможцем у цьому протистоянні, вирішиться безпосередньо на футбольному полі", - цитує Мехмеді офіційний сайт киян.