Українська правда

Працівники МНС розчищують старий львівський стадіон

Сергей Шемшученко — 20 березня 2013, 22:26

Офіційний сайт львівських "Карпат" оприлюднив цікаву інформацію про те, що ліквідувати наслідки снігопаду на стадіоні "Україна" у Львові була залучена техніка та співпрацівники МНС України.

Про це розповів керівник служби обслуговування полів у Львові Юрій Костюк.

"Якби ми не встигли ліквідувати увесь сніг за добу, то могли б бути погані наслідки. Плівка не може бути на полі більше 3-4 діб. У такому випадку газон міг би задихнутися. Було тяжко, але ми впоралися: вже в суботу відкрили поле", - сказав він.

"Звісно, що своїми силами ми б не могли це зробити, тому залучали курсантів МНС. Вони, а також солідна техніка, яка вивозила сніг, нам дуже допомогли. Не обійшлося і без втрат. Через сирість чимало наших людей похворіли", - додав Костюк.

Такі відвертості працівника клубу боляче вражають. У місті, де стоїть побудований чудовий новий стадіон, штучно влаштовують проблеми для своїх таки футболістів. Адже на "Арену Львів" снігу потрапляє в десятки разів менше через структуру даху, а також стадіон облаштований сучасними системами підігріву та вирощування трави.

У той час, коли дороги лишаються нерозчищеними, коли сили МНС потрібні на життєво важливих ділянках Львівщини, ресурси знову витрачають на самими вигадані проблеми.

Така неузгодженість дій клубу та державних структур - унікальна для української Прем’єр-ліги, тобто вона лише у Львові.

За матеріалами 11na11.com та офіційного сайту ФК "Карпати"