Українська правда

Збірна України (U-21) програла команді Італії. ВІДЕО

Сергей Шемшученко — 25 березня 2013, 21:51

У понеділок, 25-го березня, молодіжна збірна України U-21 у товариському матчі, що відбувся у місті Бассано-дель-Граппа, поступилася команді Італії - 0:1.

Єдиний гол у матчі на 60-й хвилині забив форвард "Дженоа" Чіро Іммобіле, пише прес-служба Федерації футболу України.

Для української команди це був другий матч у межах тренувального збору. У п’ятницю підопічні Сергія Ковальця також на виїзді зіграли внічию - 1:1 - зі збірною Чехії.

Що стосується матчу в Італії, то "Скудара адзурра" готується до Євро-2013, і наразі італійці награють команду, складену з футболістів не старше 1990 року народження.

Дебют поєдинку лишився за господарями, які з перших хвилин пішли на штурм воріт Денчука. Та вже у середині першого тайму українці зуміли вирівняти хід гри, хоча особливо небезпечних моментів поблизу воріт італійців не створили.

У перерві наставники обох команд провели ряд замін, що відразу позначилося на діях їхніх підопічних. Доленосною для команд стала 60-а хвилина, коли вже згадуваний Іммобіле влучно пробив з меж карного майданчика у кут воріт Денчука.

Італія (U-21) − Україна (U-21) 1:0

Україна (U-21): Денчук, Рижук (Калитвинцев, 63), Приндета (Ордець, 63), Жичиков (Неплях, 70), Буяльський (Цуріков, 46), Нойок, Озарків (Насонов, 71), Яковенко (Бабенко, 46), Малиновський (Бохашвілі, 53), Мякушко (Караваєв, 46), Будківський (Болбат, 71).

Редакція сайту "Чемпіон" не несе відповідальності за зміст ролика і його якість, а також не гарантує доступність і можливість перегляду, адже відео розміщене у відкритому доступі на сторонньому ресурсі.