Головне

Усьо буде Донбас: Лашкул сказав!

29.03.2013 19:13 965 0
Усьо буде Донбас: Лашкул сказав!

Якщо ви колись надумали підтримати національну збірну України в інших країнах, то прапор вам в руки, благословення Господа Бога, а також палки в колеса від Володимира Лашкула та Федерації футболу України.

Віце-президент ФФУ й очільник УФІ пан Лашкул робить все для того, щоб національну збірну Украну підтримувало щонайменше фанатів у виїздних матчах.

Цінова політика Україна Футбол Інтернешл та ФФУ така, що вам простіше купити квитки на концерт Iron Maiden у Берліні, ніж придбати перепустку на гру української збірної. Усім відомі факти, коли зі своїх уболівальників ФФУ бере "мито" більш ніж 30% націнку на білет на гру національної команди.

Для прикладу, будь яка національна федерація, у даному випадку Польща, на виїзний матч із Чорногорією робить уболівальникам знижку та продає квитки за собівартістю. В Україні ж питання навіть не в знижці, а у тому, що квитки до гри з Польщею перестали відпускати за два тижні до матчу з поляками.

Біля стадіону у Варшаві вдалося побачити близько сотні українських уболівальників, які безуспішно намагалися придбати перепустку, жаліючись, що не встигли це зробити в Україні.

В УФІ ж відповідають, що вони не ризикують чекати до останнього нашого уболівальника, вони чекають на гроші...

Як відомо, у гостьовий сектор на стадіон "Народовий" у Варшаві поляки надали українцям майже 1500 квитків. УФІ продала 700 квитків за 395 гривень, при номінальній вартості в 270 гривень. Саме ця "моржа" в розмірі 125 гривень була зароблена на уболівальниках національної команди України.

У жодній країні Європи такого відсотка на власнх уболівальниках не заробляють. Причому дочекайся УФІ терміну продажу квитків хоча б за тиждень до гри, українських уболівальників у Варшаві було б удвічі більше.

Але ж усім відома тяга сімейства Лашкулів до спорту. Свого часу це було в тенісі, поки не прибрали з ФТУ Лашкула-молодшого. Чи очікує нас очищення у футболі? Питання звичайно риторичне. Хоча Лашкул - це УФІ, а це гроші, які заробляють для ФФУ, і які бачать у своїй кишені президент Анатолій Коньков і його команда.      

Коментарі ()