Українська правда

Нам дали хороший урок, - Балан

Сергей Шемшученко — 6 квітня 2013, 21:59

"Кривбас" не просто так відібрав очки у "Динамо", "Дніпра" та "Металіста".

Про це після матчу у Маріуполі розповів тренер "Іллічівця" Іван Балан, пише офіційний сайт клубу.

"Нічого не вийшло! Можна програти або виграти! Можна програти гру і йти з піднятою головою, а можна, як сьогодні, її ховати, як страус десь у пісок закопати, щоб твої очі ніхто не бачив", - розійшовся він.

"Гра розрахована на 90 хвилин, а не на 30-45! Тому, відповідно, повинен бути і настрій. А так, як ми сьогодні грали у першому таймі... Потрібно віддати належне супернику - команда не просто так з "Металістом", і київським "Динамо", і з "Дніпром" зіграла", - додав тренер

За словами Балана, "Кривбас" грає так, як вміє, будує гру від оборони - забили гол - відійшов і витримав, переміг.

"Чого не скажеш про сьогоднішню гру нашої команди. У другому таймі, звичайно, отримали вказівку від головного тренера: вийшли - спробували... Але коли "півень в одне місце клюне", так і бажання з'явилося, але вже дуже складно у такий короткий проміжок часу перебудувати свої мізки зовсім на інше", - зауважив він.

"Повторю: нам дали хороший урок, і після цієї гри потрібно працювати з футболістами. Щоб у майбутньому було менше таких випадків", - зазначив тренер.

Балан також підмітив, що перший тайм, напевно, "Іллічівець" у цей день психологічно програв.

"Неможливо стоячи грати у футбол! Не буває так! Можна зіграти на класі, а коли про клас говорити рано, то тут на першу позицію виходить настрій на гру, самовіддача", - підсумував він.