Головне

Кубок України. "Шахтар" - "Карпати" 2:1. Львів'яни на півфінал не награли

17.04.2013 22:33 1399 0
Кубок України. "Шахтар" - "Карпати" 2:1. Львів'яни на півфінал не награли

Донецький "Шахтар" доволі легко вийшов у півфінал Кубка України. У матчі з львівськими "Карпатами", які саме проти гірників трохи більше ніж два тижні тому провели чи не найкращу свою гру у весняній частині Прем'єр-ліги, сьогодні все було інакше.

За весь поєдинок "Карпати" не створили біля воріт П'ятова жодного моменту, який би можна було згадати, або хоча б умовно "моментом" назвати. Гол у ворота "гірників" підопічні Костова забили з пенальті, який, можна сказати, "Шахтар" сам собі привіз, надмірно розслабившись.

Бо два легкі м'ячі у сітці воріт Богатінова побували ще в першій половині зустрічі. Команда Луческу відчула, що справу вже зроблено, і втратила мінімальний інтерес до гри. І навіть підсилення атаки в перерві, і пенальті, подарований командою Луческу, не зробили того, чого всі чекали - інтриги.

"Карпати" мали десять хвилин у запасі, щоб зрівняти рахунок, або ж взагалі виграти зустріч, але крім навісної передачі зі стандарту, яку нейтралізував Кучер, нічого так і не показали. Як і у поєдинку проти донецького "Металурга", атакувальна ланка львівського клубу сьогодні була бездієва. "Карпатам" дуже не вистачає на вістрі людини, яка б виконувала ту роботу, з якою колись відмінно справлявся Кузнєцов, чи Батіста.

Що стосується "Шахтаря", то команда в кінцівці трохи перевірила нерви свого тренера, але загалом провела досить впевнену гру, яка ще раз підтвердила амбіції Донецька на золотий дубль. Разом з "Дніпром" і "Севастополем" донеччани чекають жеребкування півфіналів, яке відбудеться 19-го квітня.

Коментарі ()