Українська правда

Денисов про Суркіса: Це право скривдженого - ображатися

Сергей Шемшученко — 22 квітня 2013, 15:10

Директор телеканалу "Футбол" Олександр Денисов вважає, що Ігор Суркіс має право ображатися на телеканал, але це його особиста образа.

Про це Денисов сказав в програмі "Великий футбол".

Нагадаємо, що президент "Динамо" Ігор Суркіс заборонив своїм гравцям та тренерам давати інтерв`ю телеканалу "Футбол".

"Історія вже стає резонансною, а все тому, що Ігор Суркіс - ображений. Після матчу в Одесі по указці Суркіса до нас на включення не прийшов головний тренер "Динамо" Олег Блохін. Ми не стали на це реагувати, роздувати скандал, хоча були усі підстави. Проте історія повторилася і після гри в Луганську.

Важливо розуміти, про що йде мова. Те, що хтось ображається і забороняє нам давати інтерв'ю - це право суто скривдженого. Але ми говоримо про післяматчеві інтерв'ю у флеш-зоні, які представники клубу зобов'язані давати згідно з Регламентом офіційному транслятору чемпіонату, яким є телеканал "Футбол".

Єдиний офіційний транслятор чемпіонату України. Ми несемо зобов'язання перед Прем'єр-лігою, перед спонсорами Прем'єр-ліги. Ці інтерв'ю проходять на тлі банера із спонсорами, не кажучи вже про те, що усе це робиться заради уболівальників, - цитує Денисова terrikon.com.