Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Дніпро" 2:0. Прибрати конкурента

27.04.2013 21:56 1631 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Дніпро" 2:0. Прибрати конкурента

Київське "Динамо" у принциповому матчі з "Дніпром" здобуло домашню перемогу. Крім того, що команда Олега Блохіна не втратила очки напередодні зустрічі свого першого конкурента в боротьбі за срібло з "Шахтарем", вона ще й вибила з гонки за Лігу чемпіонів конкурента другого.

"Дніпро" в Київ приїхав грати від оборони, що і продемонстрували перші хвилини поєдинку. Кияни відразу взяли м'яч під свій контроль, і змусили вибухнути трибуни "Олімпійського" вже на десятій хвилині. Провалом в обороні суперника скористався Велозу, який вивів на ворота Аруну, а той свій шанс використав на всі 100%.

"Дніпро" після пропущеного м'яча ближче до середини тайму гру вирівняв, навіть почав навантажувати роботою динамівського голкіпера Максима Коваля, але ще один провал у захисті став для команди Рамоса фатальним. Після цього м'яча "Дніпро" вже остаточно програв поєдинок.

І програв не в контролі м'яча, чи тактичній побудові гри. Психологічно команда Рамоса не витримала такого навантаження, і в другому таймі вже не могла нічого протиставити супернику. Крім цього, "Дніпро" нахапався необов'язкових попереджень і вилучень, через які ряд провідних гравців будуть змушені пропускати наступні поєдинки.

"Динамо" сьогодні теж більше не забивало, але без форс-мажорів довело зустріч до логічного завершення. Хоча, вилучення у складі київського клубу теж було. У одному з епізодів, коли правила були порушені на Денисові Гармаші, нерви Олега Блохіна не витримали і він сказав декілька "ніжних слів" Анатолію Жабченку, через що і був змушений додивлятися поєдинок з трибун "Олімпійського".

Хоча, цей факт не дуже вплинув на настрій тренера, бо завдання на гру його команда виконала. Головна ударна сила суперника Євген Коноплянка був сьогодні повністю закритий і нічим цікавим у атаці не запам'ятався. У пресингу та агресії "Динамо" повністю переграло свого опонента, ну і реалізація не підкачала.

Киянам залишається чекати завтрашнього дня, і сподіватися на те, що "Шахтар" нарешті оформить чемпіонство, тим самим повернувши команду Блохіна в зону Ліги чемпіонів. Ну, а Рамосу з "Дніпром" мрії про найпрестижніший європейський турнір, швидше за все, доведеться відкласти, мінімум, ще на рік.

Коментарі ()