Українська правда

Тренер "Волині" Пісковець: "Не вистачило часу для адаптації до нової тактики"

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2013, 09:44

"Волині" ще не вистачає часу для адаптації до нової тактики після того, як пішов Анатолій Дем'яненко.

Про це розповів після гри із запорізьким "Металургом" Анатолій Пісковець, в.о. головного тренера лучан, пише офіційний сайт клубу.

"Перший тайм у нас був зовсім поганий, другий - трохи кращий. Головне, на мою думку, після восьми поразок було не програти. Я дуже вдячний команді за те, що у другому таймі проявили характер, боролися, десь, думаю, не вистачило майстерності", - сказав він.

"Ще не вистачило часу для адаптації до нової тактики. Ще, можливо, не вистачило вправних опорних хавів для такої тактичної схеми, адже Пилипчук і Щедрий вперше грали на цьому місці. Можливо, я трішки незадоволений суддівством, зовсім трішки", - додав тренер.

За словами Пісковця, новий футбол "Волині", який тренували три дні, базується на флангових атаках, для якого є типові лінійні - Занєв і Сімінін, але цим фланговим гравцям потрібно дати вчасний пас.

"Майстерності для цього не вистачало, тому інколи доводилося "бити і бігти"... Але я думаю, що все буде добре. Завжди велике значення приділяв стандартам. Тут нічого іншого, окрім "працювати, працювати, працювати", і не скажеш", - зауважив він.

Окрім того, новий наставник попросив, принаймні, рік, щоби команда добре заграла.

"З Анатолієм Дем'яненком не розмовляли. Але ми не вороги, разом працювали рік, напевно, тренерська доля так складена, що колись треба приходити і колись іти. Я працюю у цьому клубі, мені сказали керівники тимчасово очолити команду, я це зробив", - підсумував він.