Українська правда

4-го червня відбудеться жеребкування чемпіонату України 2013/14

Сергей Шемшученко — 31 травня 2013, 20:43

На загальних зборах учасників Прем'єр-ліги, які відбулися в Києві 4-го червня, відбудеться обговорення Регламенту та жеребкування календаря сезону 2013/2014 рр..

Жеребкування пройде за традиційною для української Прем'єр-ліги схемою. Спочатку для всіх команд по черговості зайнятого місця в чемпіонаті сезону 2012/2013 рр.. будуть присвоєні порядкові номери, згідно з якими і будуть внесені назви команд до плану-календаря.

Є одне застереження, щоб в одному турі команди з одного міста (Донецька і Києва) не проводили одночасно домашні матчі, тому відразу після "Шахтаря" і "Динамо", відповідно, отримають порядкові номери "Металург" і "Арсенал". Поки невідомо, чи будуть розведені матчі представників луганської області - "Зорі" і "Сталі".

Базовим днем першого туру є 13 липня (субота). Друге коло чемпіонату України розпочнеться в листопаді, а його календар буде повторенням першого, де господарі та гості поміняються місцями. До зимової перерви заплановано провести в чемпіонаті 18 турів, пише Террикон.