Головне

Сабо каже, що "Динамо" заграє у наступному сезоні, та пророкує відставку Рамоса

08.05.2013 13:42 616 0

"Динамо" потрібно зміцнити деякі позиції, тільки тоді кияни зможуть знову конкурувати із "Шахтарем".

Такої думки екс-тренер збірної України та київського клубу Йожеф Сабо.

"Потрібно зміцнити деякі позиції, тільки потрібно не просто купувати гравців, а брати тих, які виступають у своїх збірних, які можуть сьогодні прийти, а завтра вже грати у повну силу", - сказав він.

"Не можна купувати футболістів, яким ще потрібно адаптуватися місяць, два, три, півроку, рік. Хороший футболіст прийшов і грає. Треба працювати над цим. Я думаю Блохін розуміє, що потрібно деякі позиції зміцнювати", - додав фахівець.

За словами Сабо, Олег Блохін, звичайно ж, залишиться і надалі тренувати київське "Динамо".

"Він прийшов у "Динамо" не просто так прийти-піти. У "Динамо" це не тільки зараз спад, це роки два вже потихеньку команду розвалювали. Ось зараз взяли Блохіна, він намагається, хоче. Але дуже, дуже важко все це зібрати в один кулак і показати ту гру, яка була у "Динамо" колись", - зауважив він.

На думку Сабо, вже у наступному сезоні все буде по-іншому, "динамівці" повинні знайти свою гру, і чемпіонат буде набагато гострішим.

"Ось подивіться на Рамоса, він уже третій рік працює з "Дніпром", і нічого не виходить. Не думаю що він залишиться, швидше за все, сам піде. З його поведінки, з його висловлювань видно, що він нічого не може зробити, йому вже набридло", - цитує його faeri.ru.

Коментарі ()