Головне

В’ячеслав Грозний: "Для мене не має значення громадянство гравця"

19.06.2013 10:48 114 0

Новий головний тренер ужгородської "Говерли" повідомив, що офіційно не підписував контракт із своїм новим клубом.

Поки керівництво "Говерли" не доведе серйозність своїх намірів В’ячеслав Вікторович почекає.

"Після того, як була прийнята відставка Олександра Севидова, керівництво клубу розглянуло ряд кандидатур - у тому числі і мою. При цьому відносно мене було украй наполегливим: в понеділок увечері з Олександром Шуфричом приїхали в Ужгород, я ознайомився з інфраструктурою, а вже у вівторок ми прийшли до спільного знаменника і домовилися почати працювати. Правда, поки я нічого не підписував", - каже Грозний в інтерв’ю "Спорт-Експресу".

Тренер продовжує чекати на нові підписання до старту сезону.

"Коли побачу, що в команді є виконавці, з якими, скажімо так, не соромно грати в Прем'єр-лізі, ми до цього питання повернемося. Це важливий момент, адже у мене є ім'я, як і у власників клубу. Подивлюся, як буде зроблено посилення команди. Слід залишити кращих гравців, створити конкуренцію за низкою позицій. Мене завірили, що так і буде", - говорить тренер.

"Для мене не має значення громадянство гравця, дивлюся тільки на його якості. Не національність, не віросповідання, не колір шкіри повинні переважати при виборі - важлива тільки його відповідність моєму баченню гри. Більше нічого", - резюмував Грозний.

Коментарі ()