Головне

Андрій Ярмоленко: "Не піду з "Динамо" поки не відплачу взаємністю"

19.06.2013 11:54 864 0

Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко розказав про свої справи у збірній та клубі.

Андрій сказав, що результатами збірної, на відміну від результатів "Динамо" він задоволений, передає газета "Команда".

"Було приємно виграти в Чорногорії, та ще і з таким рахунком. Але якщо у збірній після Чорногорії у нас все налагодилося, то клубні результати наводять на жахливі роздуми. Якщо одним словом, то це була катастрофа. Третє місце для "Динамо" - повний провал", - засмучується півзахисник.

Сказав Андрій декілька слів і з приводу свого можливого переходу у більш потужній європейський клуб

"Намагаюся не засмічувати голову всякою фантастикою. Футбольний клуб Динамо для мене багато що зробив, і доки я не відповім йому взаємністю, нікуди йти не хочу. Треба хоч би щось виграти! Але доки нічого не виходить. За футболіста говорять його титули, а у мене їх немає. Рано чи пізно, звичайно, захочеться нових емоцій - мені здається, важко усе життя виступати за один колектив. Іноді зміна команди просто потрібна, але в моїй кар'єрі це ще попереду", - каже Ярмоленко.

Роботою з Олегом Блохіним Ярмоленко задоволений.

"Ми завжди знаходили спільну мову - і у збірній, і в клубі. У нас нормальні стосунки - тренера і гравця. Я не можу сказати, що ми з наставником щось не поділили. А характер. Без нього у футболі робити нічого - ні гравцеві, ні тренерові. Мені імпонує, що Олег Володимирович говорить зі мною не лише на футбольні теми, але і цікавиться моїм повсякденним життям. Такий самий підхід був у Юрія Семина і Валерія Газзаєва".

Коментарі ()