Головне

Кварцяний: Футболістам виплатили усі борги

24.06.2013 12:12 509 0

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний заявив, що у команди немає фінансових проблем і вона їде на перший збір з гарним настроєм.

"Клуб виконав усі фінансові зобов’язання перед футболістами, ми тепер не маємо того фінансового тягара, який стримував розвиток команди. Тому й тренерський штаб сподівається на стовідсоткову віддачу гравців, - розповів Кварцяний. – Тематика збору буде суто ігровою, ми налагоджуватимемо ігрові зв’язки. Крім того ще переглядатимемо новачків і гратимемо спаринги",- цитує тренера офіційний сайт клубу.

Стосовно контрольних матчів, то наразі заплановано 6 спарингів. Перші відбудуться вже 26 і 27 червня. Спочатку "Волинь" зіграє із хорватським "Хайдуком" (Спліт), наступного дня – із австрійським "Штурмом" (Грац). Спаринги заплановані ще на 29 червня, 1, 4 та 6 липня.

Ймовірними суперниками у цих матчах можуть бути словацький "Кошице", румунський "Брашов", хорватський "Задар" та "Железнічар" із Боснії та Герцеговини. Про дати наступних спарингів стане відомо пізніше.

Коментарі ()