Головне

Роман Григорчук прокоментував жеребкування Ліги Європи

25.06.2013 20:57 666 0

Головний тренер "Чорноморця" вважає, що зараз немає команд, які не вміють грати в футбол.

Після товариського матчу "Чорноморець" - "Шериф" головний тренер "моряків" поспілкувався з представниками ЗМІ, передає офіційний сайт "Чорноморця".

"Я особисто до жеребкування відношуся абсолютно спокійно. Ми розуміємо, що зараз усі уміють грати у футбол - хтось краще, хтось гірше, але усі уміють. І такі ігри, як єврокубкові, є додатковим стимулом. Навіть команди свідомо невисокого рівня здатні піднести сюрприз, тому необхідно бути дуже уважними. Хоча, ми зараз самі не настільки сильні, щоб так говорити. І ми повинні абсолютно спокійно сприймати результати жеребкування", - почав Григорчук.

"Наш суперник - сильний суперник, тому що він грає в єврокубках, на тому ж рівні, що і ми. У нього напевно високі завдання, він хоче обіграти нас. У футболі все буває, тому знову ж таки варто бути уважними і серйозним чином готуватися до ігор", - зауважив тренер.

"Само собою зрозуміло, що інформацію про суперника ми матимемо щонайповнішу. А яким чином -по-перше, це наша справа, а по-друге - доки немає приводу про це говорити, оскільки головна відповідь "Так, ми матимемо інформацію"", - завершив Григорчук.

Коментарі ()