Головне

Павлов: "Хотів, щоб сім’ї футболістів побачили, як працюють їх чоловіки"

25.06.2013 23:49 106 0

Збори маріупольського "Ілічівця" пройшли без тестів Купера, але з дружинами і дітьми футболістів.

Головний тренер команди Микола Павлов розказав офіційному сайту клуба, які особливості були присутні на останньому зборі.

"Я вважаю, що футбол - колективна гра і всі про це знають. Я увесь час говорю хлопцям: головне - це ваша сім'я. Сім'я - вдома, сім'я - в команді. Тому, дружини, подруги і діти знаходилися на зборах. Я спостерігав з боку як вони відпочивають, як маленькі діти разом з батьками виходили на поле, подавали нам м'ячі - сини Полянського, Іщенко, Єсіна. Напевно це дійсно сприяє створенню хорошого колективу", - почав Павлов.

"Коли я підписував контракт з Володимиром Семеновичем Бойком, у мене було близько 20 вимог. Причому жодної - особистого характеру. Щоб на збори взимку їхав не лише основний склад, але й молодіжна команда. Брати на збір в Ялту сім'ї гравців. Щоб вони бачили як їх чоловіки і батьки тренуються. Як їм це важко дається. Потім, коли сім'ї поїхали - почалася серйозна робота", - продовжує тренер.

"Ми провели практично усі тести, за винятком Купера. Ми враховували, що в Криму була 40-градусна спека. Тому не стали ризикувати, хоча в усіх наших футболістів був допуск до тренувань, вони пройшли медичне обстеження, ми вирішили тест Купера влітку не проводити", - каже Павлов.

"Хлопці здали три тести. І якщо в першому з них, 7 по 50 метрів декілька хлопців не поліпшили свої попередні показники. Але вже в наступних нормативах всі до одного поліпшили результати. Крім того ми провели два спарринга і три рази пробігли Царську стежку", - підсумував Павлов.

Коментарі ()