Головне

Вацко: "Кенія, Даушвілі, Кополовець не хочуть продовжувати кар'єру у "Карпатах"

26.06.2013 10:27 1026 0

До кожного з футболістів "Карпат" був індивідуальний підхід щодо продовження контрактів на інших умовах.

Про це запевнив віце-президент львівського клубу Віктор Вацко в інтерв'ю для "Футбол NEWS".

"Я хочу запевнити, що до кожного з футболістів був індивідуальний підхід і так само хочу запевнити, що кожен з футболістів, після того, як команда вийшла з відпустки, висловив своє бачення ситуації", - сказав він.

"Кожному футболісту було запропоновано перейти на дещо інші умови контрактів. Це продиктовано фінансовою ситуацією, яка виникла у клубі, власне, як би ми цього не хотіли, але економіка - це велика частина діяльності такого проекту, як футбольний клуб", - додав Вацко.

За словами віце-президента клубу, були футболісти, які відразу ж, не вислухавши жодної пропозиції, заявили про те, що вони не бачать себе в ФК "Карпати" та не хочуть надалі продовжувати кар'єру у Львові.

"Я можу назвати прізвища цих футболістів: Леван Кенія, Мортаз Даушвілі, Михайло Кополовець. Кенія має пропозицію, ми обговорюємо пропозицію стосовно цього футболіста з німецькою "Фортуною". Даушвілі теж каже, що має пропозицію, але наразі на папері ми її не бачили", - пояснив він.

"Є футболісти, з якими клуб не бачить перспектив подальшої співпраці. Ці футболісти виставлені на трансфер і шукають собі нове місце роботи", - цитує Вацка сайт телеканалу "Футбол".

Нагадаємо, була інформація, що львівські "Карпати" можуть поплатитися за радикальні методи скорочення зарплатної відомості.

Коментарі ()