Українська правда

Андрій Пархоменко: "Сподіваємось повернутися на професійну арену"

Сергей Шемшученко — 26 червня 2013, 13:50

ФК "Одеса" припинила своє фінансування, але не збирається зникати з футбольної карти України.

Про це офіційному сайт команди повідомив головний тренер команди Андрій Пархоменко.

"Враховуючи ті фінансові труднощі, з якими нам довелося зіткнутися по ходу зимового міжсезоння і весняної частини чемпіонату, прийняте рішення про призупинення членства ФК "Одеса" у складі ПФЛ, вважаю, доцільним і єдино вірним", - каже тренер.

"У ситуації, що склалася, не про який прогрес і зростання результатів професійної команди, говорити не доводилося. На жаль, але постійні пошуки потенційного інвестора, зацікавленого в одеському клубі, знайти не вдалося", - відмічає Пархоменко.

"Тому, зваживши з президентом клубу всі "за і проти" ми дійшли висновку про те, що нам необхідно свідомо зробити крок назад, щоб в майбутньому, підтягнувши інфраструктуру і сконцентрувавши основну увагу на вихованцях власної футбольної школи, постаратися за спортивним принципом повернутися на професійну арену", - повідомляє тренер.

"У клубу є друга молодіжна команда, яка під керівництвом Віталія Тищенка і Олександра Козакевича виступає в чемпіонаті Одеси, а також функціонує футбольна школа, в якій найближчий час ми плануємо приділити увагу абсолютно всім вікам. Сподіваюся, що вже через рік за наявності інфраструктури і належного фінансування, ми постараємося стартувати в аматорському чемпіонаті України", - підсумував керманич.