Головне

Мірча Луческу: "Не знаю, хто дає поради Мхітаряну"

28.06.2013 10:26 564 0

У першому матчу "Об’єднаного турніру" за своєю участю "Шахтар" переграв "Зеніт".

Головний тренер донеччан Мірча Луческу прокоментував гру своєї команди офіційному сайту клуба.

"Граємо в період, коли ми не звикли проводити такі матчі, а якщо і проводимо, то в перерві завжди міняємо футболістів і повністю модифікуємо склад. Відсутня свіжість в грі, тому що напередодні були два тренування, сьогодні вранці - ще одне", - почав Луческу.

"Дуже добре, що цей поєдинок відбувся. Перед початком чемпіонату нам такі суперники дуже потрібні. Відсутність деяких гравців, яких ви звикли бачити в складі, дозволила мені використати сьогодні більше молодих футболістів, у тому числі і двох нових бразильців - Нема і Фреда, які діяли досить вдало. Задоволений результатом, враховуючи, що ми грали проти дуже хорошої команди. Але це усього лише позитивний результат в період підготовки", - зауважив пан Мірча.

"Мхітарян чекає пропозиції, щоб поміняти клуб. Але доки чогось конкретного, офіційного не було. Він повинен був з'явитися на зборах 23 червня. Не з'явився. Не знаю, хто йому дає поради, але якщо не буде пропозиції - він нікуди не піде і пропустить увесь етап підготовки", - підкреслив Містер.

"Подивимося, як розвиватиметься ситуація. Він дуже важливий гравець для нас, виріс разом з нашою командою і добився добрих результатів також в нашій команді. З одного боку, ми раді, що їм цікавляться хороші клуби. Але в той же час є "Шахтар" - клуб, якому він сьогодні належить", - завершив тренер.

Коментарі ()