Українська правда

Тренер "Металіста": "До початку чемпіонату хлопці будуть в оптимальній формі"

Сергей Шемшученко — 30 червня 2013, 12:30

Для кращої фізпідготовки футболіста до сезону потрібна постійна робота з м'ячем.

Про те, як пройшов збір у Високому, а також, в якому фізичному стані знаходяться футболісти, клубній прес-службі погодився повідати тренер по фізичній підготовці ФК "Металіст" Мішель Хуфф.

"В принципі, все, що на перший збір запланували, ми виконали. Хлопці потихеньку набирають необхідну фізичну форму. На зборі в Австрії, куди ми вилітаємо в понеділок, буде вже трохи інша робота. Футболісти більше працюватимуть з м'ячем, ми проведемо декілька товариських матчів з серйозними суперниками. Думаю, через пару тижнів, ближче до початку чемпіонату, хлопці будуть в оптимальній формі", - говорить Хуфф.

"Ми постійно аналізуємо стан кожного гравця, тому що в тренувальному процесі дрібниць не буває. Деякі футболісти перед тренуванням отримують додаткове навантаження в тренажерному залі деякі - залишаються допрацьовувати після зайняття, проробляючи вправи на швидкість, витривалість або силу. Ось так і намагаємося усіх вивести на один рівень фізичного стану", - продовжує тренер.

"У нас є план, згідно з яким ми працюємо вже не перший рік. Я в команді вже близько трьох років і, якщо те, що ми робимо, приносить результат, то і міняти нічого не будемо. Ми виграємо матчі, зараз стали срібними призерами, думаю, працюємо в правильному напрямі", - підсумував Хуфф.