Головне

Ощипко: Керiвники "Карпат" показово з нас знущаються

30.06.2013 13:46 441 0

Гравець "Карпат" Ігор Ощипко, один з тих, хто не погодився на зменшення зарплатні і зараз знаходиться у дублі львів'ян, що готується до сезону на стадіоні "Прогрес", прокоментував ситуацію, що склалася навколо львівського клубу порталу "Галичина Спортивна".

"Невже ми заслужили на таке ставлення?! Керiвники клубу показово з нас знущаються! Викинули на смiтник футболiстiв, якi вiддали по 6-10 рокiв свого життя "Карпатам"! 6-10 найбiльш квiтучих футбольних рокiв! Вони нехтують справжнiми "Карпатами"!

Ну не можуть вони платити нам грошi, передбаченi контрактом. Прийдiть, пояснiть - ми все зрозумiємо. Дайте гравцям статус вiльного агента, ми пiдемо в iншi команди. Нi, вони нас шантажують, змушують працювати за меншi грошi. Та ми не пiдкорилися - й опинилися тут, на стадiонi "Прогрес".

Мене загнали у глухий кут. Керiвники клубу запропонували менi не лише зменшити зарплату за нинiшнiм контрактом, термiн якого закiнчується аж за рiк, - вони пiшли далi й просили укласти нову угоду, ще на три роки. Щоб потiм заробити на можливому трансферi. Звiсно, я вiдмовився. Тому нинi я тут, а не у Словенiї.

Футболiст ображений на "Карпати" i за те, що досi не погасили боргiв.

"Вони не заплатили менi за травень. Також клуб забув, що я лiкувався в Нiмеччинi, у клiнiцi Кельна, а вони обiцяли повернути грошi за лiкування. Нiхто нiчого не повертає. Я потребую реабiлiтацiї через травмоване колiно. Хiба на "Прогресi" можна пройти електро- чи магнiтотерапiю? Ми не можемо потрапити на базу, де є лазер, де є магнiт. Мене кинули напризволяще, бо знали про мою травму", - каже Ощипко.

Футболiст ставить у приклад дiї київського "Динамо". Цей клуб достроково розiрвав контракт iз Тарасом Михаликом, щоб той за безцiнь мiг працевлаштуватися в iншiй командi.

"Так "Динамо" показує повагу до гравця, який роками служив командi. А в нас усе по-iншому, до нас дике ставлення", - каже футболіст.

Коментарі ()