Головне

Об'єднаний турнір. Зеніт - Динамо К 1:2. Друга перемога Блохіна над росіянами

30.06.2013 23:18 1212 0
Об'єднаний турнір. Зеніт - Динамо К 1:2. Друга перемога Блохіна над росіянами

Київське "Динамо" здобуло другу перемогу в "Об'єднаному турнірі" Росії й України з футболу. "Біло-сині" вдруге поспіль виграло гостьовий поєдинок. Хоча матч і відбувся на НСК "Олімпійський", та все ж номінальними господарями були футболісти "Зеніта". Як відомо, пітерський клуб не зміг проводити матчі турніру у рідному місті через реконструкцію "Пєтровського".

Якщо коротенько описати сам матч, то він складався з двох частин. У першому таймі команди відіграли на пристойних швидкостях, як для міжсезонння, звичайно. Підопічні Олега Блохіна досить швидко показали, хто на полі є господарем. Це Гармаш точно головою замкнув навіс Гусєва з кутового.

Кияни і надалі більше володіли ініціативою. Але пропустили швидку контратаку. Це Аршавін випередив захисників (питання до бокового арбітра, чи точно там не було оффсайду), увійшов у штрафний майданчик і віддав на Файзуліна. Віктор розстрілював Шовковського, як хотів. І якщо з першим ударом ветеран "Динамо" впорався, то після другого був безсилим. Оборона у цей момент просто кинула на призволяще свого голкіпера.

Команди взяли перерву, а ближче до завершення тайму вже "Зеніт" притиснув "біло-синіх". Було кілька стандартів (в основному, кутових), проте високі центральні захисник "Динамо" не дали шансів суперникам.

Друга частина - це, власне, сам другий тайм. Після серії замін, які були зроблені тренерами у перерві, гра втратила свій ритм. Боротьба у центрі поля за ініціативу ніяк не могла перерости у щось небезпечніше. Занадто багато помилявся Дуду, коли хотів самотужки створити моменти.

Так тривало до хвилини 75-ої. Тоді "динамівці" взялися за справу по-справжньому. "Зеніт" інколи грав на відбій. Одна з таких пожеж завершилася перехопленням. Ніко Кранчар чудовим пасом вивів на ворота Дуду, а той, побачивши зліва вільного Мехмеді, вирішив, так би мовити, розщедритися та віддав пас. Адмір м'яч переправляв у порожні ворота.

Звичайно, кияни відійшли у захист. "Зеніт" трішки притиснув киян, але до особливої гостроти не дійшло. "Динамо" взяло шість очок із шести можливих і тепер одноосібно захопило лідерство у таблиці. Другим іде "Шахтар", який втратив два пункти у двобої зі "Спартаком".

Коментарі ()