Українська правда

Ващук: "Подобаються всі матчі, де перемагає "Динамо"

Сергей Шемшученко — 1 липня 2013, 13:55

Колишній гравець київського "Динамо" і московського "Спартака" Владислав Ващук поділився враженнями від матчів об'єднаного турніру.

Ващук відзначив, що ніякої ностальгії за радянським футболом в нього немає.

"Ні, такої ностальгії, як раніше, не відчуваю. Наші команди і до цього проводили товариські ігри з росіянами. Ці змагання також є неофіційними, тому ностальгії не викликають. Це ж спаринги, в яких наставники випробовують різні схеми, використовують максимально дозволену кількість гравців", - каже Владислав.

"Якби йшлося про боротьбу за якісь місця, скажімо, в єврокубках, це б стимулювало ажіотаж. А так в період міжсезоння - ця інша справа. Тим більше що про це говорять самі наставники. Вони на ігри виставляють не основний склад, імпровізують. Тренери йдуть своїм шляхом і не дивляться на досить солідні преміальні", - підкреслює Ващук.

"Яка з чотирьох ігор найбільше сподобалася? Мені подобаються усі ігри, в яких перемагає "Динамо". Взагалі, кияни в окремих епізодах виглядають досить могутньо і упевнено. Але остаточні висновки робити завчасно, цікаво буде подивитися на гру динамівців з новачками", - цитує Ващука "Футбол 24".