Українська правда

Кононов: "Фарлей – добре придбання клубу"

Сергей Шемшученко — 5 липня 2013, 14:19

Головний тренер "Севастополя" Олег Кононов підвів підсумки роботі чемпіонів першої ліги на передсезонному зборі.

Кононов відмітив ігрові достоїнства новачка команди бразильця Фарлея, з яким підписаний контракт строком на три роки, інформує "Спорт-Экспресс".

"Збором залишилися задоволені. Ми провели насичену роботу. Хлопці тренувалися в режимі, в якому раніше їм не доводилося. Річ у тому, що для підготовки до нового сезону у нас було мало часу, ось і довелося її дещо форсувати. На певному етапі проводили по три, а іноді і по чотири заняття в день", - каже Кононов.

"Ми зробили добрі придбання. Усі новачки влилися в колектив і почувають себе в ньому досить комфортно. Адаптація бразильця Фарлея? Проблем з цим у нього немає. Фарлей -парень товариський, хлопці привітно прийняли його в наш колектив. Фарлей є вихованцем португальського "Спортинга", в якому займався п'ять років. А це говорить про багато що", - розповідає тренер.

"Позитивних якостей у бразильця багато - як в тактичному плані, так і щодо гри в цілому. За футбольними мірками він вже досить зрілий гравець - 19 років. Мене підкуповує його навченість. Бразильці, як правило, футболісти технічні, добре працюють з м'ячем", - говорить Кононов.