Українська правда

Гусін: "З молодими хлопцями працювати дуже цікаво"

Сергей Шемшученко — 7 липня 2013, 13:12

Екс-наставник "Динамо-2" Андрій Гусін розповів про причини своєї відставки, а також дав оцінку минулому сезону для команди.

Нагадаємо, "Динамо-2" зайняло 15-е місце в чемпіонаті серед клубів першої ліги.

"Я отримав хороший футбольний і життєвий досвід. Навіть не знаю, чого більше. Дуже вдячний клубу і президентові ФК "Динамо" Ігорю Суркісу за те, що мені була надана така можливість. Що стосується виконаної роботи, то намагаюся завжди у всьому шукати позитив. Вважаю, що за минулі три роки було багато хорошого. Ряд гравців, що пройшли через "Динамо-2", зараз грає на більш високому рівні. Когось продали, хтось відправився в оренду, а деякі хлопці потрапили в обійму основної динамівської команди. Це - вже кращі з кращих", - цитує Гусіна "Футбольний клуб".

"З молодими хлопцями працювати дуже цікаво. Вони у більшості своїй вбирають інформацію, прогресують. І це дуже приємно, коли ти бачиш, що твій підопічний за якісь пару місяців істотно додає в ігровому плані. Але таким гравцям бракує психологічної стійкості і, звичайно ж, досвіду. Футбол - така гра, де дуже важливі впевненість в собі, вміння зібратися і в кожному матчі демонструвати свої сильні сторони по максимуму", - сказав екс-наставник київської команди.